15.08.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Luftkvalitet ved Teknologisk Institut HACCP-erfamøde for fødevaresikkerhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Teknologisk Institut inviterede Camfil til at holde et 1 ½ times oplæg om luftkvalitet og luftfiltrering på det seneste HACCP-erfamøde på Kongebrogaarden i Middelfart.

Teknologisk Instituts HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point)-erfagruppe blev etableret i 1997 efter ønske fra kunder og virksomheder i fødevarekæden. Gruppen giver medlemmerne mulighed for at kunne bruge hinanden i forbindelse med arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed.

Gruppen har i dag knapt 70 medlemsvirksomheder med Teknologisk Institut som administrator. Erfagruppen, der inkluderer virksomheder som Akzo Nobel Salt, BKI Foods, Danish Crown, Orkla Care og Toms Gruppen, holder tre møder om året. Emnerne på møderne behandles enten via rene indlæg eller via oplæg og efterfølgende erfaringsudveksling.

På opfordring fra medlemmerne inviterede Teknologisk Institut Camfil til at holde et 1 ½ times oplæg om luftkvalitet og luftfiltrering på det seneste HACCP-erfamøde på Kongebrogaarden i Middelfart. Camfil dækkede bl.a. emnerne valg af filtre til fødevareproduktion, sporbarhed, overvågning, vedligehold, rengøring og udskiftning af filtre.

Oplægget var en succes, og Camfil er efterfølgende blevet kontaktet af flere medlemmer for uddybende information.

Læs mere om Camfils produktserie til fødevareindustrien her.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

Mere fra Camfil A/S

Camfil A/S

www.camfil.dk

Camfil er globalt en ledende virksomhed indenfor luftfiltreringsindustrien med mere end et halvt århundredes erfaring i at udvikle og fremstille bæredygtige renluftsløsninger, der beskytter mennesker, processer og miljøet mod skadelige luftbårne partikler, gasser og emissioner.Camfil A/S blev etableret 1. september 1972. Som et medlem af Camfil koncernen har vi et stort bagland med adgang til vigt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere