Lysstyring

Belysning

Du er få skridt fra at få værdifuld information fra Solar Light

3 gode grunde til at du ikke må gå glip af e-mails fra Solar Light

Indhold fra partner

Branchen

SIF Gruppen vinder el-entreprisen på det nye førsteklasses Nordic Choice Hotel i København

København får et nyt hotel i international klasse når Nordic Choice Hotels, som har overtaget den gamle Centralpostbygning ved Hovedbanegården, åbner hotel her i slutningen af 2019.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Installatører vil vide mere om Dali

Interessen for Dali-lysstyring er så høj, at Servodan nu gennemfører ydereligere ti kurser.

Branchen

Conson samler produktserier

Et produktions- og salgssamarbejde mellem Conson, KE Supply og Contronic ApS betyder, at Conson fremover vil stå for salget af tre lysstyringssystemer.

Vis kunderne besparelserne

Belysning og lysstyring handler i dag om energioptimering. Installatørernes udfordring er at synliggøre over for kunderne, hvilke besparelser de kan opnå ved at investere i nye lyskilder og lysstyring. Især er erhvervskunderne vigtige for installatørerne. Udfordringen er, at installatørerne skal være klædt på og kende de nye produkter, så de kan vejlede kunderne. Nøgleord er viden og evne til at kommunikere. Redaktionen præsenterer i dette tema de nye produkter inden for LED-armaturer og sensorer til lysstyring.

Gateway sætter spot på lysstyring

Ny KNX DALI Gateway fra Schneider Electric forener fordelen ved DALI-amaturer med energibesparende KNX-styring. Den nye gateway sparer installatører tid og plads i tavlerne. Dertil kommer nye funktioner, som giver unikke muligheder for lysstyring.

Belysning

Case: Energioptimerende belysning med smart L-Sense lysstyring

L-Sense giver høj energibesparelse, idet L-Sense er et intelligent trådløst lysstyringskoncept. Den indbyggede sensor regulerer til den påkrævede lysstyrke. Installationsomkostninger og udgifter til programmering minimeres og giver høj fleksibilitet.

Indhold fra partner

Specialbyggede armaturer oplyser ny lufthavnsterminal

Lyssætningen i den nye finger C Syd i Københavns Lufthavn er imponerende. 255 armaturer med hver 2.500 LED dioder hænger som ufoer og skaber et behageligt, ensartet lys ud over de 6.300 kvadratmeter, som er Københavns Lufthavns nye terminal for primært interkontinentale afgange. De specialbyggede armaturer er et resultat af et langt samarbejde mellem bygherre, arkitekt, producent, LEDlight Danmark samt Kemp og Lauritzen, der stod for opsætningen.

Belysning

Nyt udendørs lysstyringssystem

Philips er på banen med et nyt udendørs lysstyringssystem, CityTouch.

El & Teknik er skudt i gang

Der var trængsel på El & Teknik-messen tirsdag, hvor 800 lærlinge var inviteret til studiedag.

Energibesparende styring af rum

KNX Roombox giver en ny, nem måde at installere energibesparende og intelligent rumstyring på.

TrickleStar lancerer automatisk lysstyring til erhverv

Lys- og ventilationsstyring kan nedbringe elregningen med 20-65 procent.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere