15.02.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Mål længder og afstand til fejl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med pulsekkometre TDR fra Elma Instruments kan afstande bestemmes og meget tid spares. Teknologien anven-des til opmåling af kabellænger og forlokalisering af fejl.

Med pulsekkometre TDR fra Elma Instruments kan afstande bestemmes og meget tid spares. Teknologien anvendes til opmåling af kabellænger og forlokalisering af fejl. Før en egentlig fejlsøgning på lange kabelstræk, kan det være en fordel at vide i hvilket område man skal starte og i parallelforsyninger er nøjagtig ens kabellængder nødvendigt. TDR anvendes også på f.eks. præisoleret fjernvarmerør med måletråde, til at fastslå afstand til brud og forgreninger, kontrolmåling af Coax og signalkabler, opmåling og mærkning af byggestrømskabler før de pakkes og lægges på lager og meget andet.

Tracker v3 er en helt ny og endnu stærkere model til alle formål, end sin forgænger v2. Den store og lysstærke farvetouchskærm giver let aflæsning og betjening under alle forhold, og den høje opløsning er et stærkt værktøj til helt nøjagtig markering og aflæsning. Meget bredt pulsbreddeområde kontrollerer energien i signalet, og lader pulsen finde fejl, både nære fejl i høj detaljegrad, samt fejl helt op til 20km fra instrumentet. Justerbar forstærkning gør det muligt at finde alt fra direkte kortslutninger til højimpedansfejl, med kun små ændringer i isolation. v3 har ligeledes både zoom funktion, til nøjagtig måling on-screen samt indbygget hukommelse til kurveformer, så analyse kan foretages i den medfølgende PC software. Med Bluetooth og app kan måling sendes fra testområde til analyse på sekunder. De mange hjælpefunktioner gør Tracker v3 til et meget hurtigt værktøj, som sparer tid ved mange måleopgaver.

Tracker v3 fra Amerikanske Springbok er en robust TDR, sikret til 400V på inputs, som leveres klar til brug indbygget i kraftig transportkuffert med krokodillenæb på 2 meter prøveledninger, NiMh genopladeligt batteri og oplader, Tracker View PC software og USB kabel, 75Ohm BNC-50Ohm F adapter samt manual.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere