05.04.2019  |  EL  |  El-materiel

Måling, kommunikation og afregning af energidata

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye MID energimålere fra EMpro produktprogrammet kan benyttes til afregningsformål. Målerne indsamler vigtige elektriske parametre og kommunikerer dem via almindelige interfaces. Produktvarianter til direkte strømmåling sparer tid og penge.

De nye MID energimålere fra EMpro produktprogrammet kan benyttes til afregningsformål.

Målerne indsamler vigtige elektriske parametre og kommunikerer dem via almindelige interfaces. Produktvarianter til direkte strømmåling, uden eksterne strømtransformatorer, sparer tid og penge.

Målerne er blevet testet i overensstemmelse med European Measuring Instruments Directive. Det gør det muligt at afregne den forbrugte energi til det korrekte kostcenter. Målerne registrerer strøm, spænding, effekt og energi. Til høje strømme fås varianter med måleindgang for strømtransformere. Strømme op til 80 A registreres hurtigt og direkte ved at benytte modeller med indbyggede strømtransformere. Alle målerne gør det muligt at måle spændingen direkte. Også andre karakteristiske værdier beregnes i processoren og forsynes via interfaces. Kommunikation i overordnede kontrolsystemer sker via M-Bus, Modbus/RTU eller Modbus/TCP interfaces. Derudover har alle enheder en S0 udgang. Med en bredde på blot 72 mm er produkterne meget pladsbesparende.

Læs mere om energimålere fra Phoenix Contact.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere