12.03.2019  |  EL  |  Branchen

Mød Brøndums nye direktør for projekter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er glade for at have budt Peter Sørensen velkommen til Brøndum. Peter er vores nye direktør for projekter, og han skal stå i spidsen for entrepriseforretningen i Brøndum.

Peter kommer med masser af erfaring fra branchen. Senest kommer han fra en stilling som Teknisk Chef i Jørgen Friis Poulsen (JFP) og har tidligere erfaring fra bl.a. Kemp & Lauritzen, Wicotec Kirkebjerg og Bravida.

Han har derfor værktøjskassen i orden i forhold til bl.a. virksomhedsorganisering, teknikentrepriser, kontrakter, projektoptimering og kontraktregulering.

Peter Sørensen kan kontaktes på tlf. 25 26 08 45 eller pso@brondum.dk.

Mere fra BRØNDUM A/S

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg. I Danmark, i Grønland og internationalt.Brøndum er grundlagt i 1943 og er i dag en moderne, familieejet entreprenørkoncern, der sætter godt håndværk over alt andet. Virksomheden har omkring 400 medarbejdere fordelt ov…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere