08.05.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Mød CalWin på Danmarks største fagmesse for elbranchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

CalWins mobile tilbudssystem, Corbis, anvendes af over 300 installatører landet over. På El & Teknik 2018 kan du blive introduceret til systemet.

El & Teknik 2018 er Danmarks største fagmesse for elbranchen. Messen foregår den 15.-17. maj i Odense Congress Center, og på alle tre dage kan du møde fagfolk fra CalWin, som står klar til at fortælle om CalWins mobile tilbudssystem, Corbis.

”Corbis er et system, som hjælper installatøren med at udarbejde komplette tilbud på sine serviceopgaver direkte ude hos kunden. Vi glæder os meget til at vise Corbis frem på messen og vise, hvordan den fungerer i praksis,” siger Andreas Thiel, salgschef for CalWin.

Ingen bøvl med blok eller papir
Corbis er det eneste system på markedet, der automatisk kan beregne montagetiden for en given installation.

Det betyder, at installatøren kan stå ude hos kunden med sin tablet i hånden og gennemgå opgaven, hvorefter app’en på få sekunder kan beregne prisen for en given opgave inklusiv montagetid. Kunden får automatisk et præcist tilbud på opgaven, og installatøren slipper for at skulle hjem på kontoret med blokken og regne på opgaven.

Se hvordan Corbis fungerer i praksis i videoen ovenfor.

Læs mere om CalWin og Corbis her.

Bliv klogere på branchen
På El & Teknik 2018 kan du blive klogere på, hvad der rører sig i branchen og blive klædt på til fremtiden. På messen er der mulighed for at møde op mod 200 udstillere og opleve masser af spændende og faglige oplæg og kurser.

Læs mere om El & Teknik 2018 her.

Mere fra Calwin A/S

Calwin A/S

https://calwin.dk

CalWin har specialiseret sig i at udvikle systemer, der forenkler, præciserer og effektiviserer arbejdsprocesser. Vi udvikler alt software in-house, både fordi vi på den måde kan reflektere markedet hurtigt, og fordi vi ikke ønsker at være afhængige af underleverandører. Vores fokus er på udvikling af gode og effektive applikationer t…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere