31.05.2018  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Mød CalWin A/S på Københavnermessen

Indhold fra partner Hvad er dette?

CalWins mobile tilbudssystem, Corbis, anvendes af over 300 installatører landet over. Mød os på Københavnermessen den 7. juni og bliv introduceret til systemet.

Københavnermessen er navnet på en helt ny vvs-messe, der bliver afholdt torsdag den 7. juni på Brøndby Stadion. Og CalWin deltager naturligvis på messen.

Lægger du vejen forbi vores stand, kan du blandt andet blive præsenteret for vores mobile tilbudssystem Corbis, der anvendes af over 300 installatører landet over. Corbis er systemet, der gør det muligt nemt og enkelt at afgive komplette tilbud på dine serviceopgaver via en tablet – enten direkte ude hos kunden, i bilen eller på kontoret.

”Vi glæder os til at tale med nuværende og kommende brugere af Corbis. Fordelene ved at anvende løsningen er åbenlyse, hvilket tilbagemeldinger fra vores kunder også bevidner. Corbis er et rigtig godt supplement til de af vores kunder, der i forvejen anvender vores kalkulationsprogram Dynamic. Men det er samtidig også en god løsning til de installatører, som primært gør sig i mindre tilbudssager,” siger Andreas Hallander Thiel, salgschef i CalWin A/S.  

Bliv klogere på CalWin i videoen øverst i artiklen – eller læs mere på vores hjemmeside

Over 500 virksomheder
Københavnermessen foregår torsdag den 7. juni fra kl. 10-17 i Vilfort Loungen på Brøndby Stadion.

Bag messen står Københavns Blikkenslager- og VVS-laug. 500 vvs-virksomheder og deres cirka 4.000 ansatte er inviteret.

Læs mere om messen på dens Facebook-side.

Tags: Calwin A/S

Mere fra Calwin A/S

Calwin A/S

https://calwin.dk

CalWin har specialiseret sig i at udvikle systemer, der forenkler, præciserer og effektiviserer arbejdsprocesser. Vi udvikler alt software in-house, både fordi vi på den måde kan reflektere markedet hurtigt, og fordi vi ikke ønsker at være afhængige af underleverandører. Vores fokus er på udvikling af gode og effektive applikationer t…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere