04.02.2020  |  VENTILATION  |  Branchen

Mød Condair på Energiforum Danmarks Årskonference

Indhold fra partner Hvad er dette?

Besøg Condairs stand på Energiforum, hvor vi står klar til fortælle alt om befugtning, affugtning og evaporativ køling.

Mød Condair A/S på Energiforum Danmarks Årskonference d. 3.-4. marts på Hotel Nyborg Strand. Vores sælgere, Henrik og Nikolaj står begge dage klar på til at gøre dig klogere på fordelene ved befugtning, affugtning og evaporativ køling.

Condair er blandt omkring 30 udstillere på årskonferencen, som byder på udstilling, workshops, faglig inspiration og networking. Formålet med Energiforum Danmarks Årskonference er at skabe gode rammer og facilitere den gode og saglige erfaringsudveksling og vidensdeling blandt medlemmerne.

Kig forbi vores stand og få inspiration til, hvordan du optimerer indeklimaet i for eksempel din produktion eller dit kontormiljø.

Find mere information om konferencen og tilmeld dig her.

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere