02.08.2022 | Navnenyt

Mød Daniel, ny konsulent hos Avidenz

Daniel Sivkjær

Kort før sommerferien bød vi velkommen til Daniel Sivkjær, der er ansat som arbejdsmiljøkonsulent, så vi kan følge med den store efterspørgsel, vi oplever.

Daniel bliver kundeansvarlig for en del af vores kunder i Midtjylland. Han er uddannet klejnsmed og maskinmester og har en stor og meget bred erfaring med arbejdsmiljø – de sidste 9 år som tilsynsførende ved Arbejdstilsynet.

Daniel er 39 år og bor i Glenstrup mellem Randers og Hobro med sine 2 børn.

Vi er rigtig glade for, at Daniel er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at han bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz.


PS:
Vi søger stadig også en fysioterapeut eller ergoterapeut på Sjælland.
Du finder stillingsopslaget her.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere