Event

Mød din nye medarbejder på CBS

SMVdanmark

www.SMVdanmark.dk

  • SMV@SMVdanmark.dk
  • +45 33 93 20 00
  • Islands Brygge 26, 2300 København S
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 30.05.2019
Start tidspunkt: 17:00
Sted: Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg Denmark
Tilmeld  

Overvejer du at ansætte en højtuddannet, så er her genvejen til rekruttering af den rigtige medarbejder. CBS og Akademikernes A-kasse afholder 'CBS Match Night' den 28. maj.

Højtuddannede giver vækst i SMV'er. Det viser undersøgelser. Det får du jævnt hen tudet ørerne fulde af, men det er rigtigt nok, hvis 'matchet' er det rette.

Og det er netop, hvad Akademikernes A-kasse og CBS er opmærksomme på med deres 'CBS Match Night', hvor SMV'er kan få kontakt til udklækkede eller kommende CBS-talenter.

Jobmesse med 300 studerende og kandidater

'CBS Match Night'er en jobmesse målrettet de studerende og nye kandidater der leder efter et job i iværksættervirksomheder og SMV'er.

Ideen er ganske enkelt at skabe et forum, hvor virksomhederne kan promovere deres ledige jobs overfor interesserede studerende eller nye kandidater. 

Akademikernes A-kasse forventer mellem 200 og 300 studerende, som alle leder efter studenterjobs eller fuldtidsjobs.

Mulighed for en god snak med kandidaten

Til formålet får virksomhederne hver deres egen stand, hvor de studerende kan komme forbi og stille spørgsmål om virksomheden, dens fremtidsudsigter og jobmuligheder. På den måde kan begge parter se hinanden an og vurdere om der er muligheder for at skabe vækst og få en fremtid sammen. 

Det er gratis for både studerende og virksomheder at deltage, men alle virksomheder skal have mindst et ledigt job at tilbyde for at deltage.

Tags: SMVdanmark

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere