12.04.2019  |  VENTILATION  |  Indeklima

Mød Genvex på VVS'19

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så er det snart tid til VVS-messe i Odense – og vi glæder os til at se dig på vores stand A-1510.

Mulighed for at booke et personligt møde
Vores dygtige salgskonsulenter vil stå klar til at vise dig et udsnit af vores ventilationsanlæg, og selvfølgelig kommer vi også med et bud på fremtidens samspil mellem forskellige varmekilder.

Derudover er der mulighed for at booke et 15 minutters møde med vores salgschef Klaus Kjær, hvor DU bestemmer agendaen. 

Klik HER og book mødet allerede nu. Bemærk, at der er et begrænset antal bookinger, så skynd dig!

Kom og få en kop kaffe og en snak 
Hver dag dørene slår op til VVS-messe, vil vi stå klar med en skøn kop kaffe eller en kold vand, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen indenfor til en snak om ventilation.

Vind flot præmie
Der vil også være mulighed for at deltage i lodtrækningen om et SuperGavekort til en værdi af hele 1.000 kr. til brug i mere end 150 butikker eller spændende oplevelsesgaver, så kig endelig forbi vores stand A-1510. 

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.dk/

Genvex er en fleksibel og kompetent samarbejdspartner, som leverer ventilationsanlæg i høj, dansk kvalitet. Anlæggene har en varmegenvindingsgrad på op til 96% og er dermed meget energibesparende, samtidig med at de sikrer et rent og frisk indeklima.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere