08.05.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Kig forbi Ordrestyring på El & Teknik

Indhold fra partner Hvad er dette?

For 4. gang er Ordrestyring at finde på El & Teknik messen og byder igen i år velkommen til kunder, samarbejdspartnere, venner og andre nysgerrige på et brag af en messestand.

Mød håndværkerens bedste online-værktøj
Få det administrative arbejde hurtigere for hånden, og øg effektiviteten i virksomheden.
For 4. gang er Ordrestyring at finde på El & Teknik messen og byder igen i år velkommen til kunder, samarbejdspartnere, venner og andre nysgerrige på et brag af en messestand.
Kom forbi og oplev hvordan Ordrestyring som cloudbaseret timesagstyringprogram kan gøre din virksomhed mere effektiv og hverdagen betydelig lettere for alle ansatte. I Ordrestyring kan I nemlig oprette tilbud og ordrer, fakturere, udfylde kvalitetssikring, registrere time- og materialeforbrug og meget mere.
Derudover integrerer Ordrestyring med en række relevante IT-værktøjer bl.a. løn- og økonomisystemer, flådestyring og grossister. I vil bl.a. kunne møde vores samarbejdspartner Jublo på standen, der sikrer at din kommunikation med kunderne bliver langt enklerer og mere professionel.
Så find os på stand C-4433 og hør nærmere om hvordan Ordrestyring og vores samarbejdspartnere kan hjælpe din virksomhed.
Vind oplevelse på racerbane
Udfoldet på 42 m2 er der god plads til både forretning og fornøjelse. Så kom forbi og få testet din slagkraft på vores bokseboldmaskine og deltag samtidig i konkurrencen om at vinde et gavekort på 10.000 kr. til en fantastisk oplevelse på Nürburgring racerbane.
Kan du ikke vente, men vil gerne vide mere om Ordrestyring inden messen, så kontakt os gerne eller læs mere her https://ordrestyring.dk/produktet/

Denne artikel er en del af temaet Tema: El & Teknik 2018

Mere fra ORDRESTYRING

ORDRESTYRING

www.ordrestyring.dk

Elektrikere, tømrere, VVS'ere, murere, malere og kloakmestre. Mange tusinde fagfolk i forskellige brancher bruger allerede Ordrestyring – og med god grund! Det er nemlig nu vigtigere end nogensinde før at digitalisere din forretning. Og med Ordrestyring kan du via én digital platform nemt styre din virksomhed fra A til Z. Du kan fx oprette sager, planlægge dit arbejde, registrere timer o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere