29.08.2022 | Navnenyt

Mød Jesper, ny arbejdsmiljøkonsulent hos Avidenz

Jesper Klevang

Endnu en gang har vi budt velkommen til en ny medarbejder for at følge med den store efterspørgsel på vores ydelser inden for arbejdsmiljø. Vi har nemlig for nyligt ansat Jesper Klevang som arbejdsmiljøkonsulent, og han bliver kundeansvarlig for en række af vores kunder i Sønderjylland.

Jesper har arbejdet med arbejdsmiljø i de sidste 16 år bl.a. som arbejdsmiljøkonsulent og som tilsynsførende hos Arbejdstilsynet.

Jesper er uddannet fysioterapeut og har, som konsulent, arbejdet inden for det sundhedsfaglige område de sidste 8 år. Han kommer til at indgå i gruppen af vores specialister inden for områderne ergonomi og sundhed, hvilket bl.a. omfatter ergonomi på kontor, produktion, lager m.m.. Og på sundhedsområdet drejer det sig om høretests, sundhedstjek og helbredskontrol af natarbejdere samt undervisning og træningsprogrammer.

Udover at være uddannet fysioterapeut er Jesper uddannet som tømrer, og han bliver også en del af de konsulenter, der rådgiver inden for bygge/anlæg.

Jesper bliver fremover også en af vores undervisere på de arbejdsmiljøuddannelser, vi udbyder.

Vi er rigtig glade for, at Jesper er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at han bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz.
 
PS:
Vi søger endnu en fysioterapeut eller ergoterapeut på Sjælland. 
Du finder stillingsopslaget her.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere