17.04.2020 | Navnenyt

Mød John – ny sælger på Sjælland

Vi har været så heldige at kunne byde velkommen til to nye forretningskonsulenter i januar 2020. Én af dem hedder Thomas, og ham kan du læse mere om her. Den anden hedder John, og ham skal du møde lige her.  

John er 50 år og bor sammen med sin kæreste og deres to sammenbragte drenge på 17 år i et skønt rækkehus i Ølstykke.

Hans familie er en sporty en af slagsen, hvor alle giver den gas i Fitness World 3-5 gange om ugen. Herudover både løber og cykler John, enten alene eller sammen med sine venner. Når han ikke skal ud og bruge kræfter på motionen, kan han godt lide at læse en bog om enten historie eller en selvbiografi. Det vigtigste krav til bogen er dog, at han skal blive klogere af at læse den. John bruger også en del tid på ’Enneagrammet’, som er et personprofilværktøj. Han har stor interesse for at forstå, hvorfor vi gør som vi gør, og på den måde lærer han både sig selv og sine medmennesker bedre at kende.

John er uddannet cykelsmed, hvor han efterfølgende har læst til merkonom med speciale i virksomheds- og nationaløkonomi. Siden har han arbejdet 16 år for motorcykelimportøren Vilh. Nellemann A/S, hvor han var Key Account Manager og stod med ansvar for salget til forhandlere på Sjælland og Fyn.

Derudover har han været ansat hos Würth Danmark, som Area Manager med speciale i bilindretning. Her lavede han digitale tegninger til kunderne for at vise dem, hvordan det færdige produkt kunne se ud. Det var hovedsageligt værkstedsbiler, der skulle indrettes med hylder, skuffer, værktøj og alt hvad kunden havde brug for.

John beskriver sig selv som loyal, troværdig og hjælpsom. Og skulle du have en dårlig dag, er John den rette inspirationskilde. Han har nemlig valgt et positivt mindset og er derfor altid i godt humør. Som han siger, kommer lykke indefra, og det er kun os selv, der kan skabe den.

Mere fra E-komplet

E-komplet

www.e-komplet.dk/

Håndværkernes vigtigste IT-værktøj! Har man valgt at blive håndværker, er det ikke fordi, man brænder for administrativt arbejde, men fordi man elsker håndværk. Derfor har vi kastet den digitale redningskrans ud, så håndværkerbranchen ikke længere behøver at drukne i bunker af papir og tidskrævende taste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere