01.04.2019  |  EL  |  Belysning

Mød LEDVANCE på Ejendomsmessen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bella Center 10.-11. april 2019, hal H, standnr. D09

LEDVANCE er blandt de verdensførende leverandører af generel belysning til professionelle og forbrugere. LEDVANCE tilbyder et bredt produktprogram med LED-armaturer til mange løsningsområder, intelligente løsninger til Smart Home og bygninger samt en af branchens største sortimenter af LED-lyskilder samt traditionelle lyskilder.

På stand D09 kan du opleve LEDVANCE LED-armaturer til industri, kontor, butik og hotel. Sortimentet omfatter lige fra downlights, spots, paneler, plafonder til nedhængte armaturer, liniearmaturer, trunking systemer, stænktætte, high bays og projektører samt løsninger til udendørs og nødbelysning. Et bredt sortiment af kvalitetsarmaturer, som er nemme at montere, til selv de udfordrende løsninger for professionelle. Vores LED-armaturserie SCALE har netop vundet German Design Award 2019.

Til kontoret er specielt IndiviLED-serien i SCALE design interessant. Serien er tilgængelig i enten Linear- eller Panelversion og i forskellige typer: tænd/sluk, DALI-kompatibel eller med integreret nødbelysning. Serien er den perfekte kontorbelysning, når der stilles meget forskellige krav til belysningen: fra lys over arbejdspladsen, i mødelokalet, på kontorgangen og til receptionen. De har homogen lysfordeling og lav blænding (UGR<16). En høj effektivitet på op til 120 lm/W og mulighed for fleksibel installation (loftsmontering eller nedhængt) og en nem installation er med til at fuldende pakken.

Derudover markedsfører vi OSRAM LED-lyskilder og –rør, som ikke alene omfatter de kendte klassiske varianter, men også LED-reflektorlyskilder og LED-lyskilder med specielle funktioner med fx nødlys, dagslys- og bevægelsessensor samt LED-lyskilder og -rør med forskellige dæmpningsfunktioner. Vi har også LED-lyskilder til specielle funktioner som fx udendørs belysning, serien 1906 i retrodesign og vores SMART+ serie omfatter lyskilder til Smart Home løsninger, hvor du kan tale med din belysning.

Mere fra LEDVANCE A/S

LEDVANCE A/S

www.ledvance.dk

Med kontorer i mere end 50 lande og forretningsaktivitet i mere end 140 er LEDVANCE blandt de verdensførende leverandører af generel belysning til professionelle og forbrugere. Med oprindelse inden for generel belysning i OSRAM GmbH tilbyder LEDVANCE et bredt produktprogram med LED-armaturer til mange løsningsområder, intelligente løsninger til Smart Home og bygninger, en af branchens største sort…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere