26.04.2022  |  EL  |  Belysning

Mød Niko på EL & TEKNIK 2022 - Stand C-4118

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er klar til at byde dig velkommen til årets største elfagmesse! På messen vil vi demonstrere vores nye sensorserie, som byder på mange nye features.

At gøre livet enklere er at gøre livet smartere

Hos Niko starter det ved, at forbedre sensor og lysstyringsløsninger. Bedre for installatører, for hvem nemhed og hastighed i installation har stor betydning.

Med det nye SnapFit-monteringssystem gøres installationen nem og intuitiv. Sensorerne kan monteres hurtigt og stabilt i alle typer nedhængte lofter uden behov for værktøj.

Niko P40- og M40-sensorserien er udviklet til innovativ funktionalitet, der låser op for alle former for øget komfort, bekvemmelighed, sikkerhed og energieffektivitet.

Besøg os på EL & TEKNIK messen 2022 - Stand C-4118 og prøv selv - eller lad os vise dig - vores spændende nyheder. Vi glæder os til at se dig!

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko udvikler elektr(on)iske løsninger til forbedring af bygninger, så de bedre dækker behovene hos de mennesker, der bor og arbejder i dem: Ved at minimere energiforbruget, ved at forbedre belysningskomforten og sikkerheden samt ved at sikre, at alle applikationer kan arbejde sammen uden problemer. Bygninger med l…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere