26.10.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Mød os på Dansk Fjernvarmes Landsmøde

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERMs fjernvarmeteam deltager i Dansk Fjernvarmes Landsmøde d. 28. og 29. oktober i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Jan, Kim og Jørgen står klar til en snak på stand CC og har en række spændende produktnyheder med.

METRO THERM deltager igen i år på Dansk Fjernvarmes Landsmøde. Vi har en række spændende produkter med på messen - både vores kendte og populære modeller, samt nogle spritnye af slagsen. Du kan bl.a. være blandt de første, som stifter bekendtskab med det nyeste produkt i vores populære Slimline-serie: METRO System 4 Slimline Mini, som er Danmarks mest kompakte, komplette fjernvarmeunit.

Vores fjernvarmeeksperter Jan, Kim og Jørgen står klar på til at præsentere vores produkter, svare på spørgsmål, og tage en snak om fjernvarme i alle afskygninger. Du kan finde dem på stand CC.

Vi ser frem til et spændende landsmøde og håber på at se dig på vores stand.


Se mere om vores fjernvarmeprodukter HER.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere