17.04.2020 | Navnenyt

Mød Thomas

Hos E-Komplet har vi skudt året i gang ved at byde velkommen til to nye ansigter i salgsafdelingen, som sammen skal stå for salget på Sjælland og Fyn.Her kan du lære mere om vores nye kollega Thomas. Han er 35 år og gift med sin kone Maria. De har sammen to små og skønne børn på 5 og 2 år.

Thomas er opvokset i en familie, hvor de havde egen virksomhed i form af låsesmed. Thomas har derfor altid været omgivet af håndværkere og er allerede skarp i faget. Men på trods af opvæksten i håndværkerfamilien ligger Thomas’ passion i en anden retning. Heldigvis har han fundet den rette hylde i salgsafdelingen.

Hos E-Komplet fungerer han som forretningskonsulent på Sjælland og Fyn, så han kan få lov at benytte sin passion til at sprede budskabet om E-Komplet. Han glæder sig til at vise kunden, hvordan de kan lette hverdagen med E-Komplet.
Udover at være den passioneret sælger, har Thomas også et andet særligt talent. Han er nemlig mester i at lave pandekager. Det skal man passe på med at reklamere med hos sine kollegaer, for nu skylder han pandekager til hele kontoret.

I Thomas’ fritid bruger han tiden sammen med sin familie. Der er rigeligt at give sig til med to små børn. En gang imellem skal der også være plads til en børnefri weekend, hvor ham og konen gerne tager på en lille oplevelsesrejse. Som passioneret fodboldfan
og bilentusiast må man håbe, at han kan lokke hende med ud at se en fodboldkamp eller kigge på fede biler. Ellers finder han gerne tid til at holde sig aktiv enten med træning eller floorball.

Mere fra E-komplet

E-komplet

www.e-komplet.dk/

Håndværkernes vigtigste IT-værktøj! Har man valgt at blive håndværker, er det ikke fordi, man brænder for administrativt arbejde, men fordi man elsker håndværk. Derfor har vi kastet den digitale redningskrans ud, så håndværkerbranchen ikke længere behøver at drukne i bunker af papir og tidskrævende taste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere