Event

Mød vores ekspert og bliv klogere på Eatons UPS-løsninger

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

  • info-denmark@eaton.com
  • 36867910
  • Generatorvej 8C
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 10.11.2020
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Online
Tilmeld  

På dette webinar forklarer vi de grundlæggende spørgsmål relateret til UPS og hjælper dig med at vælge den rigtige teknologi og den rigtige model til forskellige applikationer.

UPS holder it-infrastrukturen i gang, og uanset om du har fokus på drift og sikring af udstyr eller om der er fokus på høj produktivitet, kan den rette UPS-løsning gøre hele forskellen. Vil du vide mere om UPS og hvordan du holder it-infrastrukturen i gang, uden at skulle bekymre sig om strømsvigt? Så tilmeld dig vores gratis webinar! På dette webinar vil vores Eaton eksperter forklare de mest grundlæggende spørgsmål relateret til UPS, og hjælper dig med at vælge den rigtige teknologi og den rigtige model til forskellige applikationer.

Webinaret giver dig et overblik over Eatons UPS-løsninger og hvilket tilbehør du kan benytte for at øge beskyttelsen af dit eller dine kunders udstyr.

Webinaret afholdes på dansk og det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs.
 

Gratis Webinar
Dato: 10. november 2020
Tidspunkt: kl. 9.00-9.30

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere