17.01.2023  |  EL  |  El-materiel

M12 stik til Single Pair Ethernet

Indhold fra partner Hvad er dette?

M12 Single Pair Ethernet giver identiske mekaniske installationsbetingelser og nem integration

De nye M12 Single Pair Ethernet (SPE) stik fra Phoenix Contact giver identiske mekaniske installationsbetingelser og nem integration i konventionelle sensorer.

Han- og hunvarianter muliggør tillige stikforbindelser uden printkort. Single Pair datakabling overfører data ved en hastighed på op til 1 Gbps og effekter op til 60 W med en rækkevidde op til 1.000 m.

Udover kapslingsklasse IP67 har stikkene også en pålidelig skærmtilslutning med Advanced Shielding Technology. Det muliggør sikker Ethernet kommunikation fra field til cloud. Standard interfaces i henhold til IEC 63171-5 gør dem særligt egnede til effektiv og konsekvent dataoverførsel i applikationer inden for fabriks- og bygningsautomation.

Mere om Single Pair Ethernet

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere