03.10.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Mads Madsen VVS Engros A/S sælger nu varer via KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mads Madsen VVS Engros A/S er en traditionel engrosvirksomhed, hvis viden og serviceniveau er på fuldt niveau med de store engrosvirksomheder.

Virksomheden har 16.000 varenumre på lager inden for VVS, VA, værktøj og beklædning – og der kommer nye produkter til hver dag. Virksomheden leverer både hvor og hvornår kunden ønsker det, også når det er en hasteopgave.

“Vi får en større synlighed med KlarPris. så vi glæder os meget til samarbejdet! Det skal være hurtigt og nemt for kunden at sammenligne og foretage et godt køb – det er det med KlarPris. Vi bliver ”målt og vejet” rent prismæssigt – det synes vi er fair.” – Mads Madsen, Direktør i Mads Madsen VVS Engros A/S.
 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via webshoppen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere