19.11.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

make:net a/s overtager aktiviteterne i CRJ Service ApS

make:net a/s har per 1. november overtaget aktiviteterne i CRJ Service ApS.

Overtagelsen betyder at Claus Jensen, medarbejdere, alle aktiviteter og kunder nu er en del af make:net a/s.

”Vi glæder os over at udvide vores kompetencer og aktiviteter til pharma-industrien, hvor CRJ Service igennem mange år har været fast leverandør blandt andet til Novo Nordisk A/S”, skriver direktør i c, Martin Kørner.

Claus Jensen er også glad for overtagelsen, da han nu kan bruge mindre tid på administration og mere tid på at levere kvalitet til kunderne.

”Jeg ser meget frem til at kunne arbejde endnu mere med det, som giver mig allermest energi – nemlig at installere og idriftsætte avancerede proces anlæg hos kunderne”, siger han.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere