04.04.2017  |  EL  |  Branchen

Case: Mandag morgen var vi i gang igen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fredag den 10. juni 2016 brændte elinstallationsfirmaet make:net’s administrationsbygning i Gentofte. Men medarbejderne tog ud og købte nye PC’er og mandag var alt som normalt – for kunderne

- Jeg ved ikke, hvad vi skulle have gjort, hvis ikke vi havde haft E-Komplet, der gemmer alle vores data oppe i skyerne. Blot et halvt år tidligere havde vi en administrationsløsning, hvor alt lå på servere i virksomheden. Havde vi stadig haft det i dag, ville vi have mistet alt, inklusive kundekartotek og et halvt års firmaregnskab.

Hanne Veje, økonomi- og administrationsansvarlig i make:net, havde i længere tid ledt efter et godt og overskueligt it-system til den 16 år gamle el-installationsvirksomhed, da hun faldt over danske E-Komplet. Et af kravene til den nye løsning var, at alt skulle ligge ”i skyen” – og det viste sig at blive vigtigere, end hun havde haft fantasi til at forestille sig.

En voldsom brand fredag den 10. juni 2016 i et autoværksted, der lå ved siden af make:nets ny-renoverede administrationsbygning bredte sig nemlig til nabobygningerne og sendte de administrative medarbejdere i Make:net på gaden med kun det, de gik og stod med. Hanne Vejes arbejdsplads blev så beskadiget af branden, at medarbejderne umiddelbart efter branden stod uden tag over hovedet – men virksomhedens dokumentation var reddet.

- Vi tog bare ud og købte nye PC’er, og mandag morgen var vi i gang igen, som om intet var hændt. Jo, vi arbejdede hjemmefra – men kunderne mærkede intet, fortæller Hanne Veje, der – belært af erfaring – anbefaler andre håndværksvirksomheder at få en web-baseret it-løsning.

Læs hele case historien om Make:net eller book, allerede i dag, en fremvisning af E-Komplet. Ring 70 70 27 86 eller udfyld formularen her.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere