07.09.2018  |  EL  |  El-materiel

Mangepolede, modulære kontaktindsatse med Push-in til industrimultistik

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye 12-polede Push-in kontaktindsatse fra Phoenix Contact kan anvendes til nemt at forbinde op til seks moduler med i alt 72 signalkontakter i et B24 stik.

De nye 12-polede Push-in kontaktindsatse fra Phoenix Contact kan anvendes til nemt at forbinde op til seks moduler med i alt 72 signalkontakter i et B24 stik.

Det meget kompakte klemmekammer sparer plads og muliggør høj pakningstæthed. Tidligere var dette kun muligt med den klassiske crimptilslutning. Ledere op til 1,5 mm2 installeres uden brug af værktøj med Push-in tilslutningen. De har en sikker signaloverførsel op til 10 A og 250 V. De nye modulære indsatse kan kombineres med yderligere moduler for at lave individuelle stik. Dermed skabes et meget kompakt, modulært interface i et hus. Stift- og bøsningsvarianterne passer til husene i typerække B og er stikkompatible med kommercielt tilgængelige crimptilslutningsmoduler.

Læs mere om kontaktindsatse med Push-in
 

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere