04.12.2017  |  EL  |  Sikring

Mariendal El-Teknik får låseafdeling i det nordjyske

Efterspørgsel efter mekanisk sikring har fået Mariendal El-Teknik til at udvide forretningen i Nordjylland med en ny låseafdeling. I den forbindelse er tre nye medarbejdere blevet ansat i det nordjyske.

Elinstallatøren Mariendal El-Teknik har den 1. december udvidet sin nordjyske forretning med en lokal låseafdeling. Det sker efter en stigende efterspørgsel fra kunderne inden for netop låse og mekanisk sikring.

”I Mariendal er vi i forvejen stærke på elektronisk sikring som for eksempel tyverialarmer, brandalarmer, overvågning og varsling. Etableringen af en ny afdeling med fokus på låse og mekanisk sikring styrker ambitionen om at være totalleverandør for vores nordjyske kunder”, siger Jakob Grønkjær, afdelingschef for Mariendal i Aalborg.

Læs også: Mariendal El-Teknik overtager nordjysk elinstallatør

I forbindelse med udvidelsen har Mariendal El-Teknik ansat tre nye, brancheerfarne medarbejdere:

”Vi er glade for at have fået erfarne folk med solid faglig viden med på holdet – det bliver en gevinst for både os og kunderne”, siger Jakob Grønkjær.  

En af de nyansatte, Henrik Ib Svane, har før arbejdet sammen med Mariendal El-Teknik i forbindelse med sikringsopgaver. Nu glæder han sig til at fortsætte arbejdet i samme firma:

”Min forventning er, at vi i kombination med Mariendals øvrige kompetencer inden for sikring og vores fornuftige størrelse i Nordjylland kan skabe synergier inden for sikring til gavn for både nuværende og fremtidige kunder. Fremover behøver kunderne kun at ringe ét sted hen – uanset om det drejer sig om elektronisk eller mekanisk sikring”, siger Henrik Ib Svane.

Læs også: Mariendal El-Teknik skaber holdånd via Facebook

Mariendal El-Teknik arbejder inden for el, sikring, energi, marine, automation og it. Installatøren har syv afdelinger i Danmark foruden hovedsædet i Aalborg og beskæftiger i alt flere end 200 medarbejdere.

-CHM 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere