21.09.2020  |  EL  |  El-materiel

Marinekabler & marinestiger fra SCANKAB

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Scankab Cables tilbyder vi et bredt sortiment af marinekabler og føringsveje som leveres fra dag-til-dag. Vores kvalitet er høj og ensartet og leveres naturligvis med de nødvendige marinegodkendelser.

STÅR DU MED EN OPGAVE, DER STILLER EKSTRAORDINÆRE KRAV?

Er du i tvivl om de produkter du mangler til din konkrete opgave er tilgængelig med de ønskede specifikationer, så sidder vi klar på tlf. 7020 3455 til at hjælpe dig frem til den rigtige løsning.

Et moderne produktions-setup på vores egne fabrikker giver os unikke muligheder inden for udvikling og produktion i samarbejde med dig som kunde.  

Find vores marinekabler og -stiger her

Mere fra SCANKAB

SCANKAB

https://scankab.dk/

Scankab udvikler, producerer og leverer kvalitetskabler og føringsveje til el-installatører, industri, marine- & offshore, infrastruktur og energi. Siden 2004 er den vestfynske virksomhed adskillelige gange blevet hædret som gazelle af Børsen. Scankab beskæftiger 42 medarbejdere på hovedkontoret i Aarup og datterselskaber i Norge og Sverige. I 2015 udv…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere