07.04.2021  |  EL  |  Sikkerhed

Markedet for anti-drone systemer er i eksplosiv vækst

Ifølge analysebureauet Trends Market Research havde det globale marked for antidronesystemer et salg på næsten 382 millioner dollars i 2017. Forventningen er, at slaget vil stige markant de kommende år.

I 2026 vil det globale salg af antidronesystemer være på 3,2 milliarder dollars. Det forventer analysebureauet Trends Market Research.

Markedsundersøgelsesfirmaet Marketsandmarkets anslår i en rapport, at det globale salg i 2020 udgjorde cirka 600 millioner dollars. De forventer, at salget for 2025 vil være på 2,4 milliarder dollars.

Nogle af de faktorer, der spiller en rolle i det stigende salg, er et øget antal hændelser vedrørende sikkerhedsbrud på uidentificerede droner såvel som stigningen i terrorangreb og andre kriminelle aktiviteter, der finder sted ved hjælp af droner, som securityworldmarket.com skriver i en pressemeddelelse.

Antidronesystemer bruges til at opdage, genkende, neutralisere eller ødelægge droner, der formodes at kunne udgøre alvorlige trusler. Disse systemer bruger forskellige typer teknologi og metoder til at opdage og imødegå ubemandede fartøjer.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere