06.12.2019  |  EL  |  El-materiel

Markedets kraftigste strømforsyning

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye Quint Power strømforsyninger med 40 A udgangsstrøm fra Phoenix Contact er markedets kraftigste strømforsyninger med innovative nye funktioner.

De nye Quint Power strømforsyninger med 40 A udgangsstrøm fra Phoenix Contact er markedets kraftigste strømforsyninger med innovative nye funktioner: den 1-fasede Quint Power med en flertrins PFC (Power Factor Correction) på indgangssiden optimerer effektiviteten på tværs af hele effektområdet og giver lang levetid. Den 3-fasede Quint Power genererer ikke nogen startstrøm og forebygger dermed utilsigtet udkobling af den foran siddende sikring efter en kort afbrydelse af net forsyningen.

Lige som resten af QUINT POWER produktprogrammet imponerer 40 A komponenterne med deres kraftige udgangsside, robuste indgangsside og omfattende signalering. Strømforsyningernes udgangsside sikrer høj systemrådighed. Det statiske boost, som leverer 45 Ampere i en periode, muliggør enkel udvidelse af systemet. Der er også dynamisk boost til at starte store belastninger med 60 Ampere i op til 5 sekunder. SFB Technology (Selective Fuse Breaking) på disse 40 A enheder yder 215 Ampere i op til 15 ms og udløser dermed standard automatsikringer selektivt. Parallelt forbundne forbrugere fortsætter med at køre.

Indgangssiden, som har en integreret gasafleder sikrer en høj grad af immunitet op til 6 kV og en buffer tid i tilfælde af net forsyningsfejl på mindst 20 ms. Den omfattende signalering med analoge, digitale og relækontakter muliggør forebyggende funktionsovervågning. Kritiske driftsstatus rapporteres før fejlen opstår.

Quint Power strømforsyninger kan bestilles fra 1 stk.. Signalgrænseflader og udgangskarakteristik kan tilpasses individuelt. Det brede temperaturområde fra -40°C til +70°C betyder, at komponenterne kan anvendes fleksibelt selv under barske miljømæssige betingelser.

Læs mere om vores brede program af strømforsyninger

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere