05.07.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Martins idé letter arbejdsgangen

Martin Lundqvist har fået idéen til programmet ServiceStyring, der giver overblik og professionelle arbejdsgange for især håndværksvirksomheder.

Håndværkerne har rygende travlt for tiden, og det er vigtigt, at der kommer styr på det administrative, før det løber løbsk. Derfor anbefaler Martin Lundqvist, der har skabt planlægningssystemet ServiceStyring, at håndværksvirksomhederne overvejer at digitalisere deres administrative opgaver.

”Det er jo gerne inden gulvet begynder at brænde under en, at man skal have styr på sine ting. Men typisk rykker mange først på det, når det er blevet varmt under en, og så er det, det kan blive svært at samle de administrative ting op igen”, siger Martin Lundqvist.

Med ServiceStyring får håndværkerne overskud til at have travlt, fordi de ikke behøver bruge lang tid på administrative opgaver, som ofte er dem, der tager tid fra det, man er god til som håndværker.

Martin Lundqvist mener også, at det letter både for medarbejderne, der for eksempel kan dokumentere på farten, og det letter også for lederne, der får overblikket ét sted. Samtidig er det nemt for nye medarbejdere at gennemskue arbejdsgangene.

Dokumenterer Iso-certificeringer ét sted

Man kan skræddersy ServiceStyring med forskellige features, så det passer til hver enkelt virksomheds behov. En af de egenskaber, som Martin Lundqvist forudser systemet især vil lette for virksomhederne, er Iso-certificeringer, som ServiceStyring klarer digitalt.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere