22.09.2021 | Navnenyt

Maskiningeniør i praktik

Her ses Admir med et par af vores plastventilatorer

Vi har altid været åbne for at lære unge op, så da Admir for 4 uger siden kontaktede os med henblik på en praktikplads, sagde vi hurtigt ja.

Admir er i gang med en uddannelse som maskiningeniør med speciale i plast og vil være tilknyttet vores konstruktionsafdeling.
I løbet af sin praktik vil Admir få en bedre forståelse for produkt udvikling og produkt design – og samtidig vil han kunne dele sin viden med os.
Han vil bl.a. arbejde med forslag til anvendelse af plast i vores kvalitetsprodukter. Et af disse efterspurgte produkter er plastventilatorer, som ses på billedet sammen med Admir.

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere