Jobopslag

Maskiningeniør, R&D

Frese A/S

www.frese.eu

 • info@frese.dk
 • 58 56 00 00
 • Sorøvej 8, 4200 Slagelse, Danmark
Se profil  
Stilling: Maskiningeniør, R&D
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Region Sjælland
Oprettelses­dato: 09.01.2019
Søg job  

Konstruktion & mekanik til innovative ventilløsninger

Frese er på en spændende rejse med nye forretningsområder inden for Marine & Industri og District Energy. Samtidig er de ’traditionelle’ ventilforretninger vokset med over 10% årigt i gennemsnit de seneste fem år. Med virksomhedens nye vækststrategi skal de gode takter fortsætte på alle fronter.

Derfor opretter vi flere nye stillinger i R&D afdelingen, hvoraf maskiningeniørstillingen er en af dem. Du får en udfordrende og udviklende rolle som deltager i en række nye projekter.

 

Vi garanterer, at du

bliver holdt til ilden. Produkterne er avancerede ventiler som kontrollerer tryk og flow af væsker. Det lyder enkelt, men er det heldigvis ikke! Og vi udfordrer hele tiden grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Vi forventer, at du har god viden og erfaring med i bagagen. Samtidig ved vi godt, at du ikke kan alt fra første dag, så du får også en grundig oplæring. Til gengæld forventer vi, at du er teknisk skarp, vedholdende og nysgerrig.

Du vil referere til R&D Manager Christian Bo Rasmussen.

 

Du evner at styre dine projektaftaler - og du har

 • En uddannelse som diplom- eller civilingeniør, Konstruktion & Mekanik eller tilsvarende.
 • Kendskab og erfaring med laboratorietests, design & konstruktion af ventiler og løsninger, design i plast og metal, risikovurderinger, CFD-simuleringer.
 • Kendskab til applikationer inden for marine, fjernvarme eller HVAC er en fordel
 • Erfaring med kompleks projektledelse med tidsplaner over aktiviteter, styring af mange stakeholders – og du forstår betydningen af deadlines.
 • Gode egenskaber, så du mestrer engelsk og dansk i tale og skrift.

 

Lidt om kulturen hos Frese

 • Du udvikler dig, og du får indflydelse. De gode idéer realiseres og bruges i praksis.
 • Dine kolleger er nogle af landets dygtigste inden for metal, elektronik og kontrol, og du inddrages med det samme.
 • Vi er agile!

Du får en konkurrencedygtig løn, pension, sundhedsforsikring og tilbud om sociale aktiviteter.

 

Yderligere information & ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte O’Sullivan Consulting, Birgit O’Sullivan på T 5122 1979.

Send venligst CV og ansøgning til birgit@osullivan.dk. Bemærk, at du får retursvar på den mailadresse du sender fra, så benyt din private e-mail. Skriv ”Maskiningeniør R&D - Frese” i emnefeltet.

Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

 

Om Frese

Frese koncernen består primært af 2 forretningsområder:

Frese A/S udvikler, producerer og sælger dynamiske reguleringsventiler med produktion i Danmark og Kina samt flere datterselskaber og salgskontorer spredt udover hele verden. Størstedelen af produkterne eksporteres og indgår i HVAC, District Energy, Marine & Industriløsninger, hvor produkterne sørger for effektiv energioptimering. Frese A/S er inden for sit område blandt de førende i verden.

Frese Metal- & Stålstøberi A/S er et moderne ordreproducerede støberi, hvor løsninger til maritim- og offshore sektoren specialudvikles i nært samarbejde med kunder i Nordeuropa.

Tags: Frese A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere