23.02.2021  |  EL  |  El-materiel

Maskinstyretavler bygget på kvalitet og tillid

Indhold fra partner Hvad er dette?

I samarbejde med dig, projekterer, tegner, bygger og tester vi maskinstyretavler på vores tavleværksted i Sønderborg eller i Polen. Du kan overlade produktionen af din maskinstyretavle til os eller inddrage os i opgaven allerede i projekteringsfasen.

Vores montører og konstruktører arbejder tæt sammen, hvilket sikrer, at du får en maskinstyretavle i henhold til dine krav. Har du ændringer til din maskinstyretavle i løbet af processen, sikrer det tætte samarbejde og vores dokumentstyringssystem, at din maskinstyretavle er bygget i henhold til den sidst godkendte tegning.

Kvaliteten af styretavlen kan ses direkte på bundlinjen

Kører produktionen som en velsmurt maskine, er det nemt at nå de aftalte opgaver til tiden. Det skaber glade kunder, som trygt bestiller mere, og begejstret fortæller alle i branchen, hvor dygtig en samarbejdspartner de har fundet. Men selv en lille fejl, eller en dårlig gennemtænkt konstruktion af maskinstyretavlen kan effektivt sætte en stopper for den positive udvikling.

Vores kundekoncept

 • Vores kundeportal er døgnåben
 • Kundespecifik regne- og specifikationsværktøj
 • Produktionssted i Danmark og Polen
 • Din egen, faste kontaktperson, der følger dig i alle projekter
 • Ved større projekter nedsættes der efter behov tværfaglige projektgrupper, som tilsammen bibringer den
  fornødne specialviden.
 • Projekter gennemføres i tæt samspil med dig
 • En udførlig dokumentation giver det bedste resultat
 • Alle opgaver slut-testes grundigt – gerne sammen med dig
 • Vi sætter en ære i altid at levere det aftalte produkt til den aftalte tid
 • Vi er altid parate til at give kvalificeret rådgivning, vejledning og betjening – både før, under og efter levering.

Dokumentation af din maskinstyretavle

Du modtager dokumentation i henhold til aftalegrundlag inkl. f.eks. CE-mærkning og de nødvendige komponent- og overensstemmelseserklæringer. Vores maskinstyretavler opfylder alle relevante normer i henhold til IEC/EN og maskindirektivet.

En udførlig dokumentation af din maskinstyretavler giver altid det bedste resultat, alle opgaver sluttestes grundigt, og gerne sammen med dig inden levering.

Serieproduktion af maskinstyretavler

Ved større styktal kan du få serieproduceret dine maskinstyretavler på vores tavleværksted i Polen. Ved serieproduktion opnår du en højere effektivitet, som sikrer dig en endnu bedre stykpris.

Få mere at vide om maskinstyretavler

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne med maskinstyretavler, så giv Erling Refsgaard et kald på mobil 2463 6634 eller send en mail til er@eegholm.dk Han kan fortælle meget mere om maskinstyretavler.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med el-tavler på vores hjemmeside.

Mere fra Eegholm A/S

Eegholm A/S

www.eegholm.dk

Hos Eegholm finder du komplette løsninger på elektriske og mekaniske problemstillinger under ét tag. I mere end 90 år har vi leveret løsninger til en bred vifte af brancher inden for industri og skibsfart. Den særlige bredde i Eegholms kompetencer gør det muligt at skabe det kunderne i stigende grad efterspørger – stærke individuelle kundeløsninger.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere