22.02.2013

Matchmaking på Energy Europe

Energy Europe-messen, der bliver afholdt i Bella Center sidst i maj, bliver et udstillingsvindue for vedvarende energiløsninger. Messen gør også noget særligt for at blive et godt mødested.

Messen Energy Europe, der henvender sig til danske cleantech-virksomheder, tilbyder nogle nye rammer i forhold til at blive et succesfuldt netværksforum. Flere tiltag skal sikre, at udstillere, indkøbere og besøgende på messen får det optimale udbytte. Et af de nye tiltag er en såkaldt matchmaking-event.

Også målet om at blive en stor international messe ser ud til at blive indfriet. Ud over de internationale pavilloner fra Polen, Ungarn, Østrig, Holland, Finland, Letland, Litauen, Estland, Ukraine, Slovakiet samt fra Belgien og Korea, får de tyske virksomheder på opfordringer nu også mulighed for at deltage på Energy Europe på en fælles stand.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Matchmaking event
På messens officielle matchmaking event, Energy Match, kan virksomheder møde nye samarbejdspartnere. Konceptet bag Energy Match er, at det skal være let at mødes med potentielle samarbejdspartnere på forhåndsbookede møder på messen. Først skal man registrere sig med en kort profil på eventens hjemmeside, så man er klar til at booke møder.

Deltag med firmapræsentationer
Deltagelse i konferenceprogrammet med firmapræsentationer og foredrag er et tilbud, som virksomheder allerede nu kan melde sig til, og det er en god ide at gøre det, da de tilgængelige mødelokaler er ved at blive besat.

Fra begyndelsen af marts kan man tilmelde dig online som besøgende på messen og konferencen.

Læs mere om messen her.

-UB

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere