16.02.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Med fladkabelsystemet podis fra Wieland Electric tilbydes en enkel og sikker løsning til strømforsyning af ladestationer.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Installation med podis forkorter installationstiden og reducerer dermed omkostningerne ved den samlede installation.

Med fladkabelsystemet podis fra Wieland Electric tilbydes en enkel og sikker løsning til strømforsyning af ladestationer. Installation med podis forkorter installationstiden og reducerer dermed omkostningerne ved den samlede installation. Derudover sikrer podis en hurtig, fejlfri og nem installation. Der er ikke behov for at afisolere kablet, da forbindelserne skabes via piercing kontakter. Se nedenstående video om dette.

podis systemet består kun af 5 komponenter:
Fladkabel
Endestykke
Tilslutningsboks
Afgreningsboks
Montagebøjler

Det betyder at både installationen og logistikken er ganske overskuelig.

podis gør også en udvidelse let når behovet for ladestationer øges. Det er legende let at supplere installationen med ekstra afgreningsbokse.

Se mere på vores side: Link
Download brochure: Link
Sammenligning mellem konventionel installation og podis installation: Link 

Mere fra Wieland Electric A/S

Wieland Electric A/S

www.wieland-electric.com

Wieland Electric GmbH er en mellemstor, familie ejet virksomhed inden for elteknik og elektronik industrien. Med hoved kvarter i Bamberg i Tyskland. Wieland der fejrede sit 100 års jubilæum 2010, er blandt pionererne indenfor elektrisk tilslutnings teknologi. Den internationalt orienterede virksomhed, der bl.a. er markedsleder inden for stikbar installations teknologi til bygninger, har dattersels…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere