29.01.2021  |  EL  |  El-materiel

Mercedes-Benz tager førstepladsen på markedet for el-varebiler

Mercedes-Benz Vans i Danmark fejrer en samlet andenplads i totalmarkedet med 4.629 indregistrerede enheder og en førsteplads på flest solgte elbiler.

Sammenlignet med rekordåret 2019 blev det til en samlet all time high i hos danske Mercedes-Benz-forhandlere med en fremgang på 12,7 procent i 2020. Det betyder, at de indtog en flot andenplads i totalmarkedet og fastholdt samtidig sin samlede markedsandel, som Mercedes-Benz skriver i en pressemeddelelse.

Oven på et turbulent år med forskellige udfordringer ifølge af coronavirus, er salgschef hos Mercedes-Benz Vans i Danmark, Louise Klink-Raaschou, godt tilfreds med resultatet for 2020:

“Det forgangne år har været udfordrende, men også enormt lærerigt. Vores kundebase er vokset, og vi skylder især vores fokuserede og topprofessionelle værksteds- og forhandlernetværk en stor tak for den ekstraordinære indsats, de har leveret i årets løb, hvor især salget af de elektriske modeller tog fart”, siger Louise Klink-Raaschou.

Større interesse for el

Efterspørgslen på 100 procent lokalt emissionsfri varebiler steg i 2020, både for privatpersoner og virksomheder. Og med 123 nye elektriske varebiler leveret til kunder i Danmark i 2020 placerede Mercedes-Benz sig i spidsen af segmentet med en markedsandel på 31,3 procent.

Målsætningen for virksomheden er at øge salget af de elektriske modeller yderligere og forsvare førerpositionen i 2021.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere