26.11.2019  |  EL  |  El-materiel

Mere fortrådningsplads i industrimultistik

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye høje Heavycon Standard-huse i B-serien fra Phoenix Contact er særligt egnede til modulære applikationer. Deres høje design og større kabeludgange i M50 giver mere plads til fortrådning.

De nye høje Heavycon Standard-huse i B-serien fra Phoenix Contact er særligt egnede til modulære applikationer. Deres høje design og større kabeludgange i M50 giver mere plads til fortrådning. Det vil også sige, at større kabeldiametre og kabelbundter kan tilsluttes.

De robuste huse er fremstillet af trykstøbt aluminium og er meget modstandsdygtige overfor korrosion. De kan modstå vibrationer og høj mekanisk stress og har kapslingsklasse op til IP66/IP67. Derudover giver de ledende overflader og pakninger pålidelig EMC-beskyttelse.

De høje stikhuse fås i størrelserne B6 til B24 og er stikkompatible med markedsstandarden. Med de nye tilhørende kontaktindsatse til applikationer med mange poler kan op til 46 signalkontakter nemt tilsluttes i et B24 stik. Med Push-in tilslutningsteknologi sker installationen direkte og uden værktøj. Det kompakte fastspændingskammer i Push-in kontaktindsatsene giver høj pakningstæthed, som tidligere kun kunne opnås med en konventionel crimptilslutning.

Læs mere om det brede program af industrimultistik

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere