13.11.2017  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Indspark: Mere ledelse !!!

Fortsat alt for lav indtjening i installationsbranchen

Tekniq har netop udgivet "Forretningsbarometer 2017". Analysens resultater ligger helt i tråd med resultaterne fra BDOs håndværkeranalyse der udkom for få måneder siden.

Vi følger, som markedsledende rådgiver af installationsbranchen, virksomhederne og markedet meget tæt. Indtjeningen i branchen er som gennemsnit alt for lav, dog er der  store forskelle i indtjeningen mellem top og bund. Årsagen til disse forskelle bunder næsten altid i måden virksomheden bliver ledet.

Jeg hjælper mange installationsvirksomheder med at få fokus på ledelse af virksomheden, herunder strategi, udnyttelse af kernekompetencer i virksomheden (hvad er vi gode til?), husk at sige NEJ til opgaver der er "udenfor skiven" mv.

Jeg er altid åben for et uforpligtende og gratis indledende møde, fba@bdo.dk M 2219 3732

Filer

Mere fra Frank

Frank Barrit

Senior Partner, statsautoriseret revisor

  • fba@bdo.dk
  • 22193732
  • BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Jeg brænder for at skabe værdi for mine kunder. Jeg har over 20 års erfaring i rådgivning af små og mellemstore virksomheder. Fokusområder: Via min mangeårige erfaring med håndværksvirksomheder, har jeg specialiseret mig i rådgivning af disse. Jeg har indgående kendskab til mulighederne og udfordringer for h…

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere