27.04.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Messenyhed på El & Teknik - 10kV IP65 isolationstester

Indhold fra partner Hvad er dette?

På El og Teknik præsenterer Elma Instruments verdensnyheden den nye Metrel TeraOhm MI3209 som er en meget robust 10kV isolationstester med måle område op til 10TΩ.

Høj outputeffekt til test af forsyningskabler og HV motorer i dansk vind og vejr og andre hårde miljøer

På El og Teknik præsenterer Elma Instruments verdensnyheden den nye Metrel TeraOhm MI3209 som er en meget robust 10kV isolationstester med måle område op til 10TΩ. Instrumentet kan anvendes til mange opgaver og er velegnet for verifikation ved idriftsætning og fejlsøgning med høj spænding og ved store modstande. Instrumentet er programmerbart med mulighed for trappetest samt gennemslagstest.

 Alle test er selvfølgelig med automatisk afladning af testobjekt for højeste sikkerhed. For avanceret analyse er instrumentet forsynet med effektivt PI- DAR- og DD diagnose værktøj. TeraOhm MI3309 kan anvendes både på netspænding eller med batterier og har indbygget hukommelse samt PC-kommunikation (tilvalg), så professionelle rapporter kan udarbejdes.

 Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere