21.04.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Messenyhed på El & Teknik - HIKMICRO nyt agentur hos Elma Instruments

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elma Instruments er nu lagerførende skandinavisk masterdistributør af det termiske kameraprogram fra HIKMCRO. Programmet af håndholdte termiske kameraer fra HIKMICRO er robuste og velfungerende kameraer, som ligger i den gunstige ende af prisskalaen.

På El & Teknik messen 2022 udstiller Elma Instruments produktnyheder samt et bredt udsnit af vores store produktprogram indenfor bl.a. termografering.

Elma Instruments er nu lagerførende skandinavisk masterdistributør af det termiske kameraprogram fra producenten HIKMCRO. Programmet af håndholdte termiske kameraer fra HIKMICRO er robuste og velfungerende kameraer, som ligger i den gunstige ende af prisskalaen, og spænder fra kameraer til brug sammen med en Android Smartphone til de professionelle termiske kameraer med 640x512 pixel.

Uanset om du er ny indenfor termografering og søger et prisgunstigt termisk kamera ”til værktøjskassen”, eller du længe har arbejdet med termografering og ønsker en opgradering af dit kamera, kan du finde det i det store produktprogram fra HIKMICRO. Kameraerne er velegnede til håndværkeren, installatøren og teknikeren der ønsker at bruge termografi i forbindelse med installation, reparation, fejlsøgning og dokumentation af temperaturrelaterede problemer på eksempelvis varmeanlæg, eltavler, gulvvarme samt tjek af isolering og kuldebroer i forbindelse med bygningstermografering.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere