20.10.2022  |  VVS  |  Varme og køling

METRO Microbooster og fjernvarme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvis du har fjernvarme, kan METRO Microbooster hjælpe dig med at udnytte restenergien til opvarmning af vand. Det sparer både penge og energi, hvilket er ekstra vigtigt i disse tider, hvor energipriserne er skyhøje.

METRO Microbooster er en innovativ brugsvandsvarmepumpe, som udnytter energien fra selv lave temperaturer i varmeledningerne til at opvarme brugsvand til køkkenvaske og brusere. Den indbyggede varmtvandsbeholder kan levere varmt brugsvand til en temperatur på 54°C – og op til 65°C - ved at udnytte lavtemperaturenergien via en indbygget varmepumpekreds.

I et typisk fjernvarmesystem er det oftest en vekslerstation, der står for fordelingen af varmen til rumopvarmning og det varme brugsvand. I større bygninger kan det dog give udfordringer i forhold til styringen og opretholdelse af temperaturen i det varme brugsvand. Problemer som METRO Microbooster kan løse – ikke bare i dag, men også i fremtidens fjernvarmesystemer, hvor ultra lavtemperatur-fjernvarme bliver normen. 

Læs videre her og find ud af fordelene ved at inkludere en METRO Micrebooster ud fra to eksempler på fjernvarmesystemer.  

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere