14.05.2020  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

METRO THERM forbereder gradvis genåbning

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERM er, ligesom resten af Danmark, begyndt at forberede en gradvis og kontrolleret genåbning af virksomheden.

Vi følger alle myndighedernes anbefalinger for at sikre, at genåbningen sker ansvarligt, og vi er stadig meget opmærksomme på at minimere risikoen for smittespredning.

Vores produktion og vareforsendelser vil opretholde normal drift, og vi gør vores bedste for at imødekomme vores forpligtelser overfor vores kunder. Dog kan uregelmæssigheder opstå i den kommende tid, hvilket vi håber, vores kunder og samarbejdspartnere vil have forståelse for.

Vores interne salgsafdeling er almindeligt bemandet og sidder klar til at besvare henvendelser, spørgsmål og almindelig support via vores mail: sos@metrotherm.dk eller hovednummer: 48770000.

Endelig glæder vi os over igen at kunne modtage og besøge kunder og samarbejdspartnere. Alle besøg og møder skal naturligvis følge - de til enhver tid gældende - retningslinjer og henstillinger fra sundhedsmyndighederne - ligesom alle individuelle virksomhedsregler naturligvis vil blive efterlevet.

Vi følger udviklingen løbende, hvorfor nye tiltag eller retningslinjer kan opstå.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Coronakrisen

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere