10.06.2021  |  VVS  |  Branchen

METRO THERM fylder 100 år

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er i år 100 år siden, at Jørgen Jørgensen grundlagde det firma, der senere skulle blive til METRO THERM. Tillykke og tak Jørgen.

Da Jørgen Jørgensen i 1921 startede med at sælge elartikler fra sin lejlighed i indre København, havde han næppe regnet med, at hans virksomhed stadig ville eksistere 100 år senere. Men det gør den. I dag hedder den METRO THERM og er en af Nordens førende producenter af varme- og varmtvandsløsninger.

Og de 100 år skal selvfølgelig fejres. Fra i dag og frem til d. 1. oktober vil du på vores FB-side kunne få alle de gode og sjove historier fra de sidste 100 år - så husk at kigge forbi!

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere