10.09.2021  |  VVS  |  Branchen

METRO THERM holder reception

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERM har 100 års jubilæum, og det skal naturligvis fejres. Derfor inviterer vi til reception den 30. september på vores hovedkontor i Helsinge.

Det er måske lidt flot at sige, at Jørgen Christian Jørgensen opfandt det varme vand. Men vi tør godt sige, at vores grundlægger har en pæn del af æren for, at tusindvis af danskere hver dag kan tage et varmt brusebad og holde varmen i de kolde vintermåneder.

På vores hjemmeside kan du læse nogle af de gamle og sjove historier, der har gjort METRO THERM til den virksomhed, den er i dag. Vi håber, du vil nyde at komme med ind i vores verden, som er fyldt med hårdt slid, humor og herlige tilbageblik.

Skulle du få lyst til mere, så tilmeld dig vores 100 års reception, som foregår på vores hovedkontor i Helsinge den 30. september kl. 14-17.

Tilmelding sker her: www.metrotherm.dk/tilmeld

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere