16.04.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Metro Therm indgår samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERM dækker alt indenfor varmtvandsbeholdere, luft/vand- og jordvarmevarmepumper, pillefyr og fjernvarme. Virksomhedens produkter kan bruges til ethvert byggeri, og er kendt for den suveræne kvalitet.

METRO THERMs produkter vil nu være ekstra synlige i KlarPris.

“METRO THERM vil gerne være på forkant med branchens udvikling samtidig med, at vi ønsker det skal være nemt for vores kunder at vælge METRO THERM. Derfor har vi nu valgt at indgå i samarbejde med KlarPris, da vi tror på, de kan løfte opgaven både omkring øget synlighed, gennemsigtighed og tilgængelighed for vores kunder.” – Christian Brydensholt, Salgs- & Marketingdirektør hos METRO THERM.


Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere