10.08.2021  |  VVS  |  Branchen

METRO THERM lader græsset gro

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos METRO THERM er vi begyndt at lade græsset gro på vores udendørsarealer - men det er altså ikke fordi, vi er for dovne til at slå det. Hvorfor så? Det fortæller udviklingschef Kasper Østergaard om i denne film.


På METRO THERMs udendørsarealer står man denne sommer i græs til knæene, omgivet af vilde blomster, summende bier og andre insekter. Det er hverken tilfældigt - eller fordi vi er blevet for dovne til at slå græsset. Det er fordi vores udviklingschef Kasper Østergaard har fået en god idé.

Ved at lade græsset gro fremmer man nemlig biodiversiteten og skaber leve-, yngle- og skjulesteder for insekter som bier, der er hårdt pressede i en verden fyldt med velmanicurerede græsplæner og sirligt anlagte højbede. Hør Kasper Østergaard fortælle meget mere om initiativet i videoen.
 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere