15.11.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

METRO THERM skruer op for innovationen med ny profil

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERM styrker produktudviklingen med ansættelsen af den nyuddannede civilingeniør Lykke Strange Olsen, hvis speciale ligger inden for design og innovation.

Med sin teknisk brede forståelse inden for produktionssektoren og kompetencer inden for både det klassiske ingeniørfag, industrielt design og antropologi, er Lykke Strange Olsen den ideelle kandidat til at operere i krydsfeltet mellem Research & Development, Salg og Marketing.

Her vil hun fungere som brobygger mellem virksomhedens nøgleafdelinger og dermed styrke produktets rejse fra fødsel til bryggers.

Følg os på Facebook 

Følg os også på LinkedIn 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM udvikler og sælger el-, fjern- og centralvandvarmere og varmtvandsbeholdere, luft-til-vand varmepumper, jordvarmepumper, pillefyr og solvarmeanlæg. METRO THERM producerer i Danmark og er ISO kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøcertificeret.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere