01.06.2022 | Navnenyt

Michael Lind Schmidt er ny direktør i Højager Belysning

Michael Lind Schmidt er ny direktør i Højager Belysning A/S

Michael Lind Schmidt tiltræder den 1. juni som direktør i Højager Belysning A/S. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør for Elinstallation hos Lemvigh Müller, hvor han har været de sidste otte år. Før det var han direktør for Thorn Lighting i syv år og har tidligere arbejdet som salgschef og ekstern sælger i belysnings- og el-branchen.

"Michael har den forretningsforståelse, de kompetencer og den erfaring, der skal til for at drive og videreudvikle Højager Belysning. Derudover har Michael en god personlighed og er troværdig, hvilket matcher både Højager Belysning og Solar godt", fortæller Britt Andersen, VP Group HR hos Solar.

Carsten Antonisen fra Solar, der har fungeret som direktør i Højager Belysning siden Solar overtog selskabet i marts, supplerer: "Vi er glade for, at have Michael ombord. Han har en solid baggrund i belysnings- og grossistbranchen. Derudover passer hans menneskelige egenskaber og værdier godt til Højager Belysnings DNA, og han kan dermed også sikre kontinuitet i forbindelse med skiftet på ledelsesgangen.”

 

Ser et stort potentiale

"Jeg har tidligere arbejdet inden for belysningsområdet, men vender nu tilbage som den, der sidder for bordenden og er med til at tage beslutningerne. Jeg vil gerne gøre en forskel. Og med mine erfaringer fra både grossist- og producentleddet forventer jeg at kunne kombinere det bedste fra begge verdener. Jeg vil gå ydmygt til opgaven og glæder mig først og fremmest sindssygt meget til at lære teamet i Højager Belysning at kende. Det er et mindre, men veldrevet firma og det bliver utroligt spændende at se, hvad samarbejdet mellem Højager Belysning og Solar kan bringe med sig. Jeg ser et stort potentiale i Højager Belysning - ikke mindst i deres fokus på leverancer til det offentlige. Jeg ser frem til at finde potentialerne og arbejde målrettet med dem," siger Michael Lind Schmidt.

 

Kontaktpersoner

Carsten Antonisen, Solar – tlf. 40 64 12 67

Michael Lind Schmidt, Højager Belysning A/S – tlf. 20 60 80 40

 

Om Højager Belysning

Højager Belysning A/S er landsdækkende leverandør af belysning til B2B- og B2G-markedet. Det primære sortiment består af lyskilder, belysning og el-materiel.

Højager Belysning A/S er en betydende leverandør af belysning til det professionelle marked i Danmark og har været på markedet i over 40 år. Virksomheden har 31 medarbejdere.

Højager Belysning A/S har gennem årene markedsført agenturerne for AURA, Waldmann, Derungs og Radium og forhandler Varta, Sylvania, Osram, Philips, Panasonic, Luxo, GE, LK, Megaman m.fl.

Se mere på https://www.hojagerbelysning.dk/

 

Om Solar Danmark

Solar Danmark A/S, der er en del af Solar-koncernen, har en stærk position inden for belysning centreret omkring konceptet Solar Light. Mere information kan findes på https://www.solarlight.dk/.

Solar-koncernen er en førende europæisk sourcing- og servicevirksomhed, der leverer løsninger primært inden for el, vvs samt klima og energi. Vores kerneforretning centrerer sig om sourcing af produkter, værdiskabende services og optimering af vores kunders forretning.

Vi fremmer effektivitetsforbedringer og tilbyder digitale værktøjer, der gør vores kunder til vindere. Vi driver den grønne omstilling og leverer de bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer.

Solar-koncernen har hovedsæde i Vejen og havde i 2021 en omsætning på ca. 12,4 mia. kroner og beskæftiger omkring 2.900 medarbejdere.

Læs mere om Solar Danmark på https://www.solar.dk/.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning. Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men ogs…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere