15.10.2021  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Midtjysk teknikentreprenør overtager Bomavent AS

Henning Mortensen a/s har i samarbejde med søsterselskabet HM-Ventilation a/s med øjeblikkelig virkning overtaget ansvaret for aktiviteter og medarbejdere i VVS- og ventilationsvirksomheden Bomavent A/S.

Medarbejdere, igangværende arbejder og ordrebeholdning fra VVS- og ventilationsvirksomheden Bomavent A/S i Silkeborg er nu overtaget af håndværks- og teknikentreprenørvirksomheden Henning Mortensen a/s og søsterselskabet HM-Ventilation a/s.

Overtagelsen, som trådte i kraft den 1. oktober 2021, sker i forlængelse af, at Bomavent A/S har været ramt af faldende aktivitet under corona-pandemien. Bestyrelsen bag teknikhuset Sinus Installation A/S / Bomavent A/S har derfor valgt udelukkende at køre videre med Sinus Installation A/S. 

”Kompetencerne er et perfekt match for vores forretning og kunder”, udtaler administrerende direktør for Henning Mortensen  a/s  og  medejer  af  HM-Ventilation  a/s,  Hans  Mortensen. 

Øget volumen på VVS og ventilation

Hans Mortensen ser frem til at byde nye medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere velkommen. Virksomheden oplever nemlig et højt aktivitetsniveau og mangel på kvalificeret arbejdskraft. Derfor er tilførsel af faglærte og erfarne medarbejdere med lokalt kendskab er en væsentlig styrke, mener han.

Ved overtagelsen har Bomavent A/S 11 medarbejdere, der fremover bliver en del af henholdsvis VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s og søsterselskabet HM-Ventilation a/s. Den hidtidige ejer af Bomavent A/S, Børge K. Pedersen, fortsætter virket i Sinus Installation A/S.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere