28.11.2017  |  EL  |  Belysning

Miljørigtig belysning til et miljørigtigt sted

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Søndersø genbrugsplads under Nordfyns Kommune går man hele vejen i forhold til miljørigtighed. Det er således ikke kun affaldssorteringen, der drives ud fra miljømæssige hensyn, men også belysningen til selve genbrugspladsen, dens brugere og medarbejdere.

Valget er faldet på LED-belysning fra LED-TEK til både udendørs- og indendørsbelysning på Søndersø genbrugsplads, og det er El & Teknik Otterup, der har forestået monteringen af produkterne fra LED-TEK

Vejarmaturer fra LED-TEK i alumasterne

- Egentlig var der først stillet et andet forslag til LED-belysning i udbud, men jeg anbefalede i stedet løsningen fra LED-TEK, som er kendt for at have en stor lagerbeholdning og som derfor kan levere hurtigt. Samtidig har vejarmaturerne fra LED-TEK været meget nemme at montere – og så har de et lidt mere friskt og let design, fortæller Rasmus Bagger, indehaver af El & Teknik Otterup.

LED-TEK har leveret 36 vejarmaturer i 60W til de i alt 19 aluminiumsmaster på genbrugspladsen, og lamperne er specialleveret i sort farve efter ønske. Dertil kommer seks 30W-armaturer uden for bygningernes porte. Også indendørs har LED-TEK leveret LED-belysning – her i form af flat panels til bl.a. kontorer og frokoststue samt 50W-industriarmaturer i hallerne. Ifølge Rasmus Bagger lyser de godt og bredt over hele arealet, og folkene på genbrugspladsen er tilfredse og glade for løsningen fra LED-TEK.

Stilrent design, holdbarhed og god service

Vejarmaturerne fra LED-TEK er udført i et tidløst og stilrent design, kræver et minimum af vedligehold og har en forventet levetid på helt op til 50.000 timer. Mange kommuner i landet er allerede godt i gang med udskiftning til LED også på andre områder som veje, parker og stier og ikke mindst i kommunale institutioner og skoler. Og hos LED-TEK forventer man en fortsat stigende efterspørgsel på LED-belysning, da det både er en miljørigtig, økonomisk langsigtet og behagelig løsning. På Søndersø genbrugsplads sætter installatøren desuden pris på den personlige service og rådgivning fra LED-TEK i forbindelse med projektet:

- LED-TEK har været meget behjælpelige og ydet en god service undervejs, og så har de kunnet klare en hurtig levering. Det er samtidig et prisniveau i den gode ende, og der skal jo også være en fornuftig balance mellem pris og kvalitet. Derfor har jeg også brugt LED-TEK efterfølgende, slutter Rasmus Bagger. 

Læs mere her

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra LED-TEK A/S

LED-TEK A/S

www.led-tek.dk

LED-TEK A/S blev grundlagt 2009 med det mål primært at fremme og udbygge brugen af LED-belysning. Vi udvælger og fastholder vore leverandører ud fra kvalitet, stabilitet, design og pris. Produkt porteføljen bliver løbende godkendt og opdateret ved et tæt samarbejde med vore kunder og leverandører.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere