08.09.2020 | Navnenyt

Mindre ledelsesrokade styrker Geovent A/S

Geovents ejere har gennemført en ledelsesrokade. CEO Preben Jensen. COO Thomas Molsen. CSO Kim Møller Rasmussen

Geovent A/S står stærkt på markedet med korte leveringstider og højt serviceniveau med sit produktsortiment indenfor punktudsugning til industri og autoværksteder mv.

Geovents ledelse og ejerkreds driver virksomheden i tæt samarbejde, som skaber sammenhængskraft og evne til at handle hurtigt.

Som et led I den videre udvikling af Geovent A/S, er en mindre ledelsesrokade gennemført pr. 1. september 2020.

  • Preben Jensen vil fortsat fungere som Administrerende Direktør og samtidig forestå ansvar for salget på det danske marked.
     
  • Thomas Molsen overtager ansvaret for den samlede supply chain: Produktudvikling, Indkøb, produktion, logistik og IT.
    Samtidig vil Thomas fortsat have markedsansvar for udvalgte markeder.
  • Kim Møller Rasmussen vil overtage det samlede og overordnede ansvar for salg og marketing samt HR.

”Med denne rokade forventer vi at skabe fundament for endnu bedre kundeoplevelser i fremtiden”, udtaler Administrerende Direktør Preben Jensen.

 

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere